Toni Kroos'tan veda ve özür mektubu

Almanya'nın İspanya'ya mağlup olmasıyla futbolculuk kariyerine noktayı koyan Toni Kroos bir mektup yayınlayarak herkese veda etti.

Son Güncelleme:

İşte Toni Kroos'un vedası:

"6 Temmuz 2024 sabahı ilk düşüncem: İyi ki bunu yapmışım. Dünkü son düdükten bu yanan yaşanan tüm üzüntüye ve boşluk hissine rağmen. Takımda her zaman son yıllarda gösterdiklerinden daha fazlasını gördüm. Ancak bu kadar kısa sürede şampiyonluğu kazanma ve en iyilerle aynı seviyeye gelme konusunda gerçekten bir şansa sahip olmayı beklemiyordum. Bu yüzden bu takımın başardıklarıyla gurur duyuyorum. Kendi evimizdeki bu kupayı özel kılan herkese teşekkür ediyorum. Gördük, yaşadık, hissettik. Kişisel düzeyde, son birkaç haftadaki sıcaklık ve şefkat için size teşekkür etmek istiyorum. Çok özeldi. Son olarak bir ricam var. Artık Almanya milli takımına sahip çıktığına göre buna devam edin. Bu ekibin yolculuğu sürüyor. Kötü aşamalarında bile onun yayında olmanın faydası var. Sizi temin ederim ki bu grup, başarılı olmak için her şeyini verecek harika insanlardan oluşan bir takım."

Kroos mektubuna bir de not ekleyerek, sakatlanmasına sebep olduğu İspanyol futbolcu Pedri'den özür diledi ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kroos notunda "Seni incitmek istemedim. Hızlı bir şekilde iyileşmeni diliyorum. Sen harika bir oyuncusun." diye yazdı.

Sonraki Haber