Zincir marketlere ikinci soruşturma fiyatları indirir mi?

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle zincir marketlere yönelik ilkinden daha büyük, ikinci bir soruşturmanın ilerlediğini açıkladı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu konuyla ilgili Haber Global'e değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme:

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle zincir marketlere yönelik ilkinden daha büyük, ikinci bir soruşturmanın ilerlediğini açıkladı. Rapor bu ay çıkacak... Peki marketlere nasıl bir yaptırım gelebilir ? Yeni ceza yolda mı? İkinci soruşturmanın marketteki fiyatlara etkisi olur mu? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu konuyla ilgili Haber Global'e değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Borsa İstanbul'un tarihinde bir ilk gerçekleşti! Canpolat: "Psikolojik bir sınır" Altında ithalat yasağı kalkıyor mu? Sarı: "Talep geldikçe kota artırılabilir" 2024'e hızlı bir giriş yaptılar, 3 ayda 170 milyon dolar ihracat Emeklilerin gözü o noktaya çevrildi: "Yüzde 40'ı bulabilir" BDDK taşıt kredisinde düzenlemeye gitti Emeklilere promosyon güncellemesi başlıyor! Zengin: "Önemli bir kazanım"