Sabiha Gökçen Havalimanı'nda seferler normale döndü

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren sis açıklaması yaptı. Yahya Üstün, Bir çok seferin iptal edilebileceğini veya rötara uğrayabileceği konusunda uyardı. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'da sis nedeniyle uçuşlara kapatıldı, seferler daha sonra normale döndü.

Son Güncelleme:

Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren sis açıklaması yaptı. Yahya Üstün, sisin gün içinde devam edeceğini ve bir çok seferin iptal edilebileceğini veya rötara uğrayabileceği konusunda uyardı.

Yahya Üstünün yaptığı açıklama şöyle;

"İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanı operasyonlarımızı etkilemektedir. Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir. Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız."

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI BİR SÜRE KAPATILDI

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı sis nedeniyle iniş ve kalkışlara kapatıldı. Seferler 11:40'ta tekrar normale döndü.

 Havalimanında yapılacak bazı seferler ertelenirken, 21 uçak İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi, 20 uçuş da iptal edildi. THY'nin 14.35'e kadar olan iç hat seferleri iptal edildi. Sisin etkisini yitirmesiyle saat 11.10'dan sonra kalkmak için sıra bekleyen 4 uçak havalanmaya başladı. Uçakların saat 11.40'ta iniş yapmaya başlamasıyla havalimanındaki seferler normale döndü.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber