'Yine şanslı bir gün' diyen İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı

Piyasalarda bir tuhaf dönem yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta bizi nelerin beklediğini anlattı, 'Yine şanslı bir gün' diyen Memiş, gram altının gerçek fiyatını da açıkladı. İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


Bizi bu hafta piyasalarda nelerin beklediğini değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından yayınladığı videoda şunları söyledi:

"Borsa İstanbul 100 endeksi 3222 puan, yüzde 2,55'lik bir değer artışıyla geçen haftayı tamamlamıştı. Borsa tarafındaki pozitif beklenti devam etse de Eylül ayına girdik ve mutlaka teknik olarak bir düzeltme yapması gerekiyor. Hem dolar bazında hem TL bazında mutlaka bir düzeltme ihtiyacı var. Borsa tarafından çok temkinli olunması gerektiğini düşünen birisiyim. Eylülde hem dip hem zirve seviyelerini göreceğiz ama önce bir düzeltme yapması ve 3 bin puanın altına sarkması gerekiyor ki yükselişler sağlıklı olarak devam edebilsin. Uzun vadede problem yok. Borsa yatırımcısı uzun vadeli yatırımcı olmalı. İlk kez yatırım yapacak olan yatırımcının da teknik olarak bu satışlara hazırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum."

Peki ya dolar? Haberimizin devamında

Kaynak: Haber Global TV