Yeni Luna piyasa sürüldü. Ancak o da çakıldı

Bir süre önce sabitkoinlerden TerraLuna Terraform Labs CEO'su Do Kwon liderliğinde yeniden yapılandırıldı ve yeni Terra Luna piyasaya sürüldü. Ancak o da çakıldı! Eski Luna ise TerraClassic olarak yeniden adlandırıldı.

Son Güncelleme:

Bir süre önce çöken sabitkoinlerden TerraLuna, Terraform Labs CEO'su Do Kwon liderliğinde yeniden yapılandırıldı ve yeni Terra Luna olarak piyasaya sürüldü. Ancak o da çakıldı!

Eski Luna ise TerraClassic olarak yeniden adlandırıldı. Yeni Terra, 28 Mayıs'ta 18 dolara kadar çıksa da ardından gelen satışlarla 7 dolara kadar geriledi. Luna platformlarda Terra 2.0 olarak adlandırılıyor. Borsalar Luna'nın eski ve yeni hali olarak listelendiğini başlıklarla duyuruyor. 

Yatırımcılar yeni lunanın yüzde 62 değer kaybetmesiyle birlikte toplamda 60 milyar dolarlık kayba uğradı. 

LUNA tokeni, piyasaya çıktığı ilk gün 281 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip oldu. Dün işlem hacmi 150 milyon dolara geriledikten sonra haftanın ilk günü son 24 saatlik işlem hacmi, 133 milyon dolara düştü.

BİNANCE 31 MAYISTAN İTİBAREN LİSTELEMEYE BAŞLADI

Binance, bugün Luna Classic olarak adlandırılan eski LUNA tokeninin en yüksek işlem hacmine sahip kripto borsasıydı. Borsa, Terra 2.0’ın piyasaya sürülmesinden önce bir açıklama yaparak yeni LUNA tokenini 31 Mayıs tarihinde listeleyeceğini duyurmuştu. Yeni Luna Binance'da listelenmeye başladığı andan itibaren 18 dolardan yüzde 62 düşerek 7 dolara geriledi. 

Yeni Luna, bugün 14 borsada işlem görüyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber