İslam Memiş'ten altın uyarısı: Bu tuzağa düşen elindeki avucundakini kaybeder

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni yaptığı açıklamada "Bu tuzağa düşen elindeki avucundakini kaybeder. Altın sahiplerine yeni bir operasyon çekilebilir" uyarısında bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş, yükselişe geçen altın fiyatlarının ardından bazı uyarılarda bulundu. Memiş bu kez yaptığı açıklamada
Memiş, altın sahiplerine çok yakında yeni bir operasyon çekileceğini belirterek yeni açıklamalarda bulundu. Memiş altın sahiplerine yeni operasyon çekilebileceğinin de altını çizdi.

"ŞU ANDA SATIŞ YAPMAK MANTIKLI DEĞİL"

İslam Memiş, gelecek hafta itibariyle altın fiyatlarında ve emtia piyasalarında önemli değişikliklerin yaşanacağını belirtirken, birikimini altında tutan vatandaşlara "Yaşanan kar satışlarının ardından 35 dolarlık bir düşüş görüldü ve yatırımcıların akıllarında 'Düşüş devam edecek mi? Buradan satış yapmalı mıyım?' soruları oluştu. Bu sorunun yanıtı hayır. Eylül ayı, dip fiyattan altın almak için son fırsatların olduğu dönem. Ekim itibariyle ons tarafında 2000 sınırının aşılmasını bekliyorum. Gram altın tarafında ise bu ayın sonuyla birlikte 1700 liranın altından alım yapma fırsatı sonsuza dek kapanmış olacak. Bu nedenle şu anda satış yapmak mantıklı değil." dedi.

Kaynak: Haber Global TV