Türkiye’nin İlk No Code Hazır Yazılım Uygulama Mağazası Olacak, “Xpodium” İçin İlk Adım Atıldı

Türkiye’nin ilk ve en yaygın no code platformu Xpoda, bir ilk olacak Xpodium’un ilk tanıtımını iş ortakları ile gerçekleştirdi. Bundan 8 yıl önce şirketlerin dijital dönüşümünde yazılım süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla, 2 yıl süren Ar-Ge çalışmalarının ardından Xpoda’yı lanse eden markanın kurucusu ve CEO’su Şenol Balo, düzenlenen etkinlikte iş ortaklarına Xpodium’u anlattı.

Son Güncelleme:

Türkiye’nin ilk ve en yaygın no code platformu Xpoda, bir ilk olacak Xpodium’un ilk tanıtımını iş ortakları ile gerçekleştirdi. Xpoda’yı lanse eden markanın kurucusu ve CEO’su Şenol Balo, düzenlenen etkinlikte iş ortaklarına Xpodium’u anlattı. Etkinlikte konuşma yapan Teknoloji ve İş Stratejisti Refik Tuncer, global pazarların potansiyeline dikkat çekerken, Xpoda iş ortaklarından, NoCodeTime’dan Tunç Eryiğit, FdbTech’ten Faruk Soruk, Gökkuşağı Yazılım’dan Mustafa Topçu, UlusTech’ten Hayri Erden, Ems Teknoloji’den Ercan Aycan, Biqsoft’tan Okan Ersoy ve Nita Yazılım’dan Refik Yazgan Xpoda platformunda hazırladıkları uygulamaları katılımcılar ile paylaştı.

Hiç kod yazmadan veya daha az kodla yazılım geliştirme imkânı sağlayarak yazılım geliştirme süreçlerini kısaltan, klasik kodlama ile çok uzun sürecek projelerin 20 kata kadar daha hızla geliştirilmesini mümkün kılan Xpoda, “Hazır No Code Uygulamaları” mağazası Xpodium’u iş dünyasının kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Bir ilk olan Xpodium’da, iş ortaları tarafından geliştirilen kurumsal iş uygulamaları, bir havuzda toplanacak, bir paket yazılım gibi satışa sunulacak, uygulamalar iş ortakları tarafından şirketlerin taleplerine göre özelleştirilecek. Özel yazılımların çok uzun geliştirme süreleri ve bu nedenle yüksek maliyetli oluşları, paket yazılımların ise sadece yüzde 60 verimlilik sunması ile dünyanın her gün daha fazla yüzünü no code teknolojisine döndüğü günümüzde, Xpoda attığı bu yeni adımla, şirketlere özel yazılımı daha da ulaşılır kılarken, iş ortaklarına daha hızlı ürün gelişme fırsatının yanı sıra pazarın kapılarını ardına kadar aralamış olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Sonraki Haber