Son dakika! İslam Memiş riske dikkat çekti: Gram altına saldıracaklar ama...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son videosunda yükselen gram altın ve dolara karşı ezber bozan açıklamalarda bulundu, vatandaşları uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yükselen dolar ve gram altınla ilgili son dakika açıklamalar geldi.

Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Memiş, değerlendirmelerinin kesinlikle bir yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek, şunları söyledi:

"Piyasalarda yaşanan yukarı yönlü hareketlerden dolayı TL'de kalmış, uyarıları dikkate almamış, daha çok çıkar mı diye endişeli olan arkadaşlar var. Hangi gelişmeleri takip edeceğiz, bu gibi konuların cevabını vermeye çalışacağım.

Nisan ayında final yaptık, mayıs haziran temmuz. Haziran ayındaki senaryomuz, 16.40 lira seviyesiydi. Bakalım görecek miyiz? 16.40 geldiği zaman da. Burada iç siyasete odaklı bir takip yapacağız. Yeni paketler gibi birçok serüven seyri belirleyecektir ancak perşembe günkü faiz kararı da önemli olacak. Perşembe günü sabah tekrar Merkez Bankası'nın yol haritasını yorumlayacağız.

Şunu unutmamak gerekiyor, dolar uluslararası piyasalarda değer kaybediyor. İçeride artış varken dışarıda değer kaybediyor. Dedim ki, özellikle bu hafta dolar tarafında endeks ve ABD tahvil faizlerinde gerileme, ons bazında toparlanma bekliyorum. Haziran ayında ise boğa piyasası, ralli göreceğiz."

Cebinde TL birikimi olanlara bir çağrı yapan Memiş, şunları söyledi...

Kaynak: Haber Global TV