SASA'dan deprem açıklaması: Üretimimiz devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen 7.7 şiddetli depremin ardından Borsa İstanbul, faaliyet alanları deprem bölgesinde bulunan şirketlerin hisselerinin işlemlerini dondurmuştu. Bunlardan biri olan SASA Polyester, üretiminin devam ettiğini açıkladı

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen 7.7 şiddetli depremin ardından Borsa İstanbul, faaliyet alanları deprem bölgesinde bulunan şirketlerin hisselerinin işlemlerini dondurmuştu. Bunlardna biri de SASA Polyester idi.

Faaliyet alanı Adana'da bulunan SASA Polyester depreme ilişkin bir açıklama yaptı. SASA Polyester, Adana Seyhan'da bulunan tesislerinde önemli bir hasar meydana gelmediğini ve üretimin aynı şekilde devam ettiğini açıkladı.

SASA'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"06.02.2023 sabahı meydana gelen 7,4 şiddetindeki depremde Adana Seyhan'da bulunan tesislerimizde önemli bir hasar meydana gelmemiştir. Üretim aynı şekilde devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Sasa olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

BORSA İSTANBUL: SASA HİSSELERİ 11:30'DA İŞLEME AÇILACAK

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, SASA'nın deprem bölgesindeki faaliyet alanlarına ilişkin son durumu paylaşması üzerine hisselerin 11:30'da işleme açılacağını bildirdi.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada 

"SASA.E sırası şirket ile ilgili özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulmuş olmasına istinaden saat 11:15'te işleme açılacak, sırada 11:15-11:25 saatleri arasında açılış seansı yapılacak ve 11:30'dan itibaren Sürekli İşlem bölümünde yeniden işleme açılacaktır.


Dayanağı SASA olan varantlar ise saat 11:30'da sürekli işlem bölümünde yeniden işleme açılacaktır. " denildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber