Piyasalar dip yaptı, Altın uzmanı İslam Memiş ne dediyse çıktı... Bir uyarıda daha bulundu

Piyasalar bir anda tepetaklak oldu... Ukrayna ve Rusya arasındaki görüşmelerin ardından altın, dolar vs. tepetaklak düştü. Peki bu düşüş kalıcı mı? Bugün yaşananları 1 aydın anlatan İslam Memiş, herkesi sakin olmaya davet etti ve yatırımcılara çok çarpıcı uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda yaşanan  düşüş depreminin ardından hemen bir video çekerek yaşananları, piyasaların nereye doğru gittiğini anlattı.

İşte taze bilgilerle İslam Memiş'in Youtube'dan yayınladığı 29 Mart altın, dolar, gümüş yorumları..

"Piyasalarda balon patladı mı? alım fırsatı geldi mi? Döviz kurlarında, altın fiyatlarında, bitcoin'de alım zamanı geldi mi? Yatırımcılar ne yapmalı? Bu süreç devam edecek mi?

"Yaklaşık 1 aydır, bütün sosyal medya hesaplarında döviz, altın, gümüş taraflarında bir köpük fiyatlaması olduğunu, manipülasyon piyasası oluştuğunu söylüyorum.

Merkez Bankaları kontrollü bir biçimde bütün yatırım araçlarını yönlendirmeye devam ediyor. Sabırlı olun, yüksek fiyattan maliyet yapmayın demiştim.

Bu bir aylık süreç içinde bütün videolarımda sık sık benim param değerli 900 lira seviyesinin üstünden altın almam, 12 liranın üzerinden gümüş almam, 1900 dolar seviyesinin üzerinden ons altın almam. 25 dolar seviyesinin üzerinden de gümüş ons almamı. 14.80 lira seviyelerinden de dolar almam demiştim. Sürüden ayrılanlar, gaza gelenler oldu."

Peki düşüş devam eder mi? Haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV