'O seviyede 1 kilo altın alabilirsiniz' diyen İslam Memiş: Daha çok kazandırabilir

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bir emtiaya dikkat çekerek, "Doğru zamanı geldiğinde onu verip 1 kilo altın alabilirsiniz" dedi. Memiş, rakam vererek tahminlerini açıkladı.

Son Güncelleme:

Finans analisti İslam Memiş, bu kez dolar, altın, borsa ve euro'nun dışına çıkarak gümüş tahminlerini paylaştı. Memiş, bir rakam vererek, doğru zamanda bununla 1 kilo altın alınabileceğini söyledi. 

Memiş, "Gümüşü bugüne kadar takı ve süs eşyası olarak bilirler kullanırlar. Çoğu arkadaşımız yatırım da yapmıştır. Türkiye'de son 4 yıldır gümüş yatırımcısı sayısında da ciddi artış var. Bankadaki gümüş mevduatlarında, fiziki yatırımda artış var. Bugüne kadar temkinli olanlar da var. 4 yıl önce gram gümüş 2.5 liraydı, bugün 26 lira. Elindeki miktarı farklı bir enstrümana yatıracağını hesapla, o gümüş olarak kalsaydı ne kadar kazanırdı? Bunun hesabını yapabilirsin. Gümüşün mikrop ayırıcı özelliği var. Tıp sektöründe ciddi anlamda talep görüyor. Fotoğrafçılık sektöründe de kullanılıyor. Fiziki olarak ihtiyaç olan bir emtia gümüş. Yağmur bombalarında, güneş panellerinde de kullanılıyor gümüş" dedi.

İslam Memiş, 1 kilo altın örneğini ise şöyle açıkladı...