Kuruyemiş fiyatları müşteriyi kaçırdı! "Bundan daha yüksek olabilir mi, altın gibi"

Yılbaşının vazgeçilmesi kuruyemiş fiyatları yüzde 60 civarında arttı. Tüketici fiyatlarda indirim bekliyor ama esnafa göre bu maliyetlerle indirim zor. Her yılbaşı öncesi dolup taşan Eminönü'ndeki kuruyemişçilerde bu yıl sessizlik var. Müşteri gelmiyor, gelen de fiyatları görünce donup kalıyor.

Son Güncelleme:

Yılbaşının vazgeçilmesi kuruyemiş fiyatları yüzde 60 civarında arttı. Tüketici fiyatlarda indirim bekliyor ama esnafa göre bu maliyetlerle indirim zor. Her yılbaşı öncesi dolup taşan Eminönü'ndeki kuruyemişçilerde bu yıl sessizlik var. Müşteri gelmiyor, gelen de fiyatları görünce donup kalıyor. Haber Global muhabiri Gülnur Saydam ve kameraman Emir Ünlü'nün haberi.

Kaynak: Haber Global TV

2024'e hızlı bir giriş yaptılar, 3 ayda 170 milyon dolar ihracat Emeklilerin gözü o noktaya çevrildi: "Yüzde 40'ı bulabilir" BDDK taşıt kredisinde düzenlemeye gitti Emeklilere promosyon güncellemesi başlıyor! Zengin: "Önemli bir kazanım" Merkez Bankası'nın faiz metninde dikkat çeken detay Küresel istihdamda yasa dışı uyarısı! 230 milyar dolar hesaplandı