Kriptoda ibre tersine mi döndü?

Hızla değer kaybeden kripto paralarda uzun süre sonra yatırımcıların yüzü güldü. 17 bin dolarları gören bitcoin, 24 bin dolar seviyelerine yaklaştı. Altcoinler de onu takip etti.

Son Güncelleme:

69 bin dolar seviyeleri test eden bitcoinde ibre uzun süredir aşağıyı gösteriyordu. Önce 40 bin dolar seviyelerine düştü. Ardından 30 bin, bir süre sonra da 20 bin dolarlara indi. Altcoinlerde de manzara aynıydı.

Son günlerde hızla değer kaybeden bitcoin 17 bin dolar seviyelerini görmüştü. Ancak yeniden yükselişe geçti ve yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Kripto paralarda toplam piyasa hacmi yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı. Hızla değer kazanan bitcoin 24 bin dolara yaklaştı. Eteryum ve altcoinler de bitcoini takip etti.

Gözler şimdi Avruma Merkez Bankası ve FED'in faiz kararlarına çevrildi.

Kaynak: Haber Global TV

Yeşil elmas: Soyarak 70 bin TL kazanıyorlar! Günde 1000'e ulaşan var Uzmanından olası zam senaryoları: Emekli maaşları ne kadar olacak? Borsa İstanbul'un tarihinde bir ilk gerçekleşti! Canpolat: "Psikolojik bir sınır" Altında ithalat yasağı kalkıyor mu? Sarı: "Talep geldikçe kota artırılabilir" 2024'e hızlı bir giriş yaptılar, 3 ayda 170 milyon dolar ihracat Emeklilerin gözü o noktaya çevrildi: "Yüzde 40'ı bulabilir"