İslam Memiş'ten 'yok artık' dedirten uyarı geldi: Elinizde varsa dikkat edin!

Finans analisti İslam Memiş, dolar, ons altın ve gram altın ile Bitcoin ve gümüş fiyatları için yeni tahminlerde bulundu. Memiş'in özellikle dolar uyarısı ise dünkü açıklamalar paralelinde dikkat çekti.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, saat 14:00'teki Merkez Bankası kararı öncesinde piyasalara dair değerlendirmelerde bulundu, dolar ve ons altın ile gram altın için öngörülerini sıraladı.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, "Bunu yaparsan iyi olur!" başlıklı videosunda şunları söyledi: Merkez Bankası'nın faiz kararı var. Karar nasıl etkileyebilir, bu haftayı nasıl tamamlayabiliriz, dolar endeksinde gerilemed devam edecek mi? Bu soruların cevabını vermeye çalışacağım.

Borsa İstanbul 5000 puanı gözüne kestirdi. Küçük yatırımcıların dikkat etmesi gerekiyor, orta ve uzun vadede bekleyenler için problem yok ama kısa vade için piyasaya girenler dikkat etsin. Dolar TL serbest piyasada 18.71-73 lira aralığında. Makas aralığı geçerli. Euro dolar paritesinde toparlanma var. Euro TL 19.29-19.34 aralığında işlemler gerçekleştiriyor. Makas aralığına dikkat etmek gerekiyor. Euro dolar paritesinde pozitif görünüm devam ediyor.

İslam Memiş, açıklamalarının devamında petrol fiyatları ile gram altın, gram gümüş ve dolar kuru için çarpıcı sözler söyledi...

Kaynak: Haber Global TV