İslam Memiş'ten kritik uyarı: Milyoner de olabilirsiniz, beş parasız da kalabilirsiniz

İslam Memiş, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası arka arkaya gelen yaptırımlarla savrulan Rus rublesine yatırım yapmaya düşünenleri böyle uyardı. Rus rublesine yatırım yapılır mı, yapılırsa ne gibi sonuçları olabilir sorularına yanıt verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Son zamanlarda birçok yatırımcının aklında aynı soru var: Rubleye mi yatırım yapsam?

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısıyla başlayan işgal ve savaş sürecinde dünyanın  dört bir yanından Rusya'ya yönelik çok sert yaptırım kararları alındı. Savaş halen devam ederken Rus rublesi de hızla değer kaybetmeye devam etti. Ne savaşın ne de yaptırımların ne zaman biteceğine dair bir belirti bulunmuyor. Arada bir görüşmelerde olumlu gidildiği yönünde sözler kullanılınca ruble toparlanma eğilimi gösterse de değer kaybı sürüyor.

Hal böyle olunca bazı yatırımcılar bunu bir alım fırsatı olarak görmeye başladı. Ancak durum o kadar basit değil.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gelen yoğun soruların ardından rubleyle ilgili bir yazı yazdı ve sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Rubleye yatırım yapmak isteyenleri ciddi biçimde uyardı. 


İslam Memiş, "Rubleyle ilgili sorular geliyor. Bu değer kaybı yerli yatırımcının iştahını artırıyor" dedikten sonra şunları açıkladı... Detaylar haberin devamında..