İslam Memiş'ten itiraf geldi: Kaybettim! Gram altın serbest piyasada 1000'in altına düştü, bundan sonra...

Önceki değerlendirmelerinde sık sık eylül ayında gram altın/TL fiyatının 1000 liranın altına düşmeyeceğini vurgulayan İslam Memiş, gram altının 1000 lira altına sarkmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1000 liranın altına düşen gram altın/TL fiyatlarını değerlendirdi. Daha önce değerlendirmelerinde eylül ayında altının 1000 liranın altını görmeyeceğini söyleyen Memiş, 'Bu kez kaybettim' dedi, düşüşteki gerekçelerini sıraladı.

"KAYBETTİM"

"Altın ve gümüş yatırımcısı iyi dinlesin!" başlıklı videosunda İslam Memiş, şunları söyledi: "Altın fiyatlarında, gümüş fiyatlarında yaşanan sert düşüşler neyin habercisi? Öngörümde değişiklik var mı? Düşüşler ne kadar devam edebilir? Cevabını vermeye çalışacağım. En son videomuzda bir iddiam vardı, eylül itibarıyla gram altın alamayacaksınız demiştim. İlk iki iddiayı ben kazanmıştım ama 3. iddiayı kaybetmiş oldum. Gram altın ekranlarda 973 olsa da serbest piyaslarda 998 lira seviyesinden işlem gerçekleştirmeye devam ediyor."

İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşün düşüş nedenlerini şöyle sıraladı...

Kaynak: Haber Global TV