İslam Memiş'ten gram altını hemencecik unutturacak açıklama: Arkadaşım aradı, önerdiğim altın...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti, gram altını da bir kenara bırakarak yeni bir yatırım aracına dikkat çekti. Memiş, arkadaşına önerdiği emtiayı açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını analizlerinde bulundu. Memiş, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımda yeni bir altın türüne yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir canlı yayında öncelikle yurt dışındaki Türk vatandaşlarına yönelik açıklanan seçim vaatlerini değerlendiren Memiş, şunları söyledi:

"Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çeşitli ihtiyaçları doğuyor. Sayın Bakan'la şubat ayı ilk haftasında yaptığımız görüşmeden sonra, yurt dışındaki vatandaşlarımızın konut ihtiyacını konuştuk. Oradaki vatandaşlarımızın da konut ihtiyacı var, görüldüğü gibi değil. Döviz girdisi için de önemli bir kaynak. TOKİ konutlarından konut sahipleri olması avantajlı olacaktır. Yaşadığı ülkelerdeki kazancını da bırakmamış olacak. Bu çok önemli bir adımdı. Sayın Cumhurbaşkanı da bugün teyit etti. Otomotivle ilgili ciddi sıkıntılar var. Bununla ilgili de güzel gelişmeler olacak inşallah yaz aylarında. Vergisel bir düzenleme ve resmi kaynaklardan düzenlemelerde bir gevşeme olacak. Yurt dışından gelen vatandaşlarımız 6 aylığına araç getiriyorlardı. Araba kiralıyorlardı. Bu kez kendi araçlarını getirebilecek ve uzun süre binebilecekler.

Yurt dışından araç getiren kişinin burada yaşaması gerekiyordu, başkası kullanamıyordu. Bu sorun da ortadan kalkmış olacak."

Memiş ardından altınla ilgili yeni önerisini ilk kez açıkladı...

Kaynak: Haber Global TV