İslam Memiş'ten gram altın ve 'siber saldırı' uyarısı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın, euro/dolar ve borsa için yeni tahminler yaparken 'siber saldırı' uyarısıyla dikkatleri çekti.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'siber saldırı' iddiasıyla dikkatleri çekti. Memiş, gram altın için hedef seviyeyi tekrar çalıştırırken, euro'ya ayrı bir parantez açtı.

Borsa konusunda alım yaptığını ifade eden Memiş, "Borsada beklediğimiz satışlar gerçekleşti. Yüzde 50 alımımı yaptım. Hedef olarak 9000 puanı bekliyorum. 7747 puan seviyesi test edildi bugün. Düşüş beklentimiz gerçekleşmiş oldu. 9000 puanı aldığımız hisselerle bekliyoruz. Borsa İstanbul 7842 puanda. 7900 üzerinde kapanışı takip edeceğiz ancak radarımızda 9000 var" dedi. 

Memiş, kurlar için şunları söyledi: "Dolar kurunda, euro kurunda zaten yukarı yönlü hareketler devam edecek. 28.92 lira dolar kuru. Borsa 9000'e gidince, dolarda da 29.50 atak beklentim var. Dolarla birlikte endeks yükselecek. 29 üzerine yerleşen dolar kurunu takip etmek gerekiyor.

En ucuz euro kaldı. Euro almamış arkadaşlarımızı, şu anda 1.0776'yla alakalı ucuz bir euro var. Bunlar fırsattır, bunlar her zaman gelmez. Yukarı yönlü ataklar hızlı şekilde devam edebilir."

İslam Memiş, giriş değerlendirmesinin ardından gram altın ve siber saldırı uyarılarıyla dikkat çekti...

Kaynak: Haber Global TV