İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor tahmini 1600 lira, tarih de verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bin lira seviyesini geçtikten sonra baskılanan gram altın adeta patlamak üzere. İslam Memiş yeni rakam ve tarih verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, YouTube’da katıldığı bir programda kendisine gelen sorulara yanıt verdi. Memiş, altın, dolar, euro ve konuta dair açıklamalar yaparken, gram altın ile ilgili yatırımcıları ve vatandaşları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Memiş, altın için fırsat yaratacak olan zamanı dile getirirken, “Türk Lirası’nda bekliyorum ben. Dolarım ile beraber gram altınımı da satmıştım. Şu anda ise eylül ayı itibari ile bu yükselişlerin devam edeceğini düşünüyorum. Dolar / TL'deki yükselişin nedeni ise ülkemizin dövize ihtiyacının var olmasıdır. İçerideki ekonomik problemimiz henüz çözüme kavuşmadı. Dolar baskılanması var. Dolar kuru normal şartlarda 18 liranın üzerinde ataklar yapardı. Ağustos ayının sonlarına doğru aşağı yönlü atak olması yüksek ihtimal" şeklinde konuştu.

İSLAM MEMİŞ'İN DİKKAT ÇEKTİĞİ O KONU HABERİMİZİN DEVAMINDA

Kaynak: Haber Global TV