İslam Memiş'ten gram altın için iki yönlü tahmin: "Yıl sonuna kadar..."

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni tahminlerde bulundu. Memiş, birisi dip birisi zirve olmak üzere iki öngörüsünü yatırımcılarla paylaşırken, iki rakam vererek uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için uyardı. Kısa ve uzun vadede dip ve zirve rakamları için öngörüsünü paylaşan Memiş, son alım fırsatına dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından bazı paylaşımlarda bulunan İslam Memiş, piyasalara dair genel bir değerlendirme yaptı. Memiş, "Küresel finans sistemi 2022 Mart’ta merkez bankaları tarafından kontrol altına alındı. Âdeta donduruldu. 2023 Mart’ta çözülmeye başlandı. Petrol fiyatlarında sert düşüş, merkez bankalarının altın stoklaması, jeopolitik risklerin daha da artması… Büyük bir tufanın habercisi" dedi.

Memiş, "Filmin sonunda gram gümüşcüler mutlu oluyor. 8,5 ayımız daha var. Yeni alım yapacaklar dikkat etmeli. Düzeltmeler beklenmeli. Elinde olan da kıymetini bilsin. Gram altını almayan ve satan zarar ediyor. Bizim işimiz ons olduğundan gram bizi tatmin etmiyor" diye konuştu.

İslam Memiş, bu değerlendirmelerinin yanı sıra gram altının geleceğine dair çarpıcı bir öngörüde bulundu. İşte o açıklama...

Kaynak: Haber Global TV