İslam Memiş'ten 'gram altın' için 15 Ağustos uyarısı: O rakamı unutun!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için '15 Ağustos' uyarısı yaptı. Memiş, o tarihten öncesi ve sonrası için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ağustos ayına dair, gram altın, dolar, euro ve diğer gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Memiş, gram altın için 15 Ağustos uyarısında bulundu.

Değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, şunları söyledi: Bu hafta hem küresel piyasalarda hem yurt içi piyasalarda bizi neler bekliyor, yeni bir savaş riski var mı, jeopolitik riskler bizi nasıl etkileyebilir, altın, gümüş, dövizde yukarı yönlü hareket sürer mi, bunların yanıtını vermeye çalışacağım.

Dolar/TL kurunda 18 seviyesinin üzeri görüldü. Yurt içi piyasalarda tansiyon yüksek ama uluslararası piyasalarda dolar değer kaybediyor. Dünyada doların değer kaybetme süreci sürerken bizim içeride yine dolar/TL'nin güçlü duruşunu koruduğunu görüyoruz. Dolar endeksinin 105'e gerilemesine rağmen kurun 17.90-18 lira aralığında olması sıkıntı. Ben dolar tarafına çok da sıcak bakmıyor. Yatırımcısının da dikkat etmesi gerekiyor.

Kaynak: Haber Global TV