İslam Memiş'ten çarpıcı 'kriz' uyarısı! Tarih verdi: Herkes bunu yapmalı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeler ışığında gram altın ve dolar için öngörülerini sıralarken çok çarpıcı bir 'sonbahar' uyarısı yaptı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi. Konuşmasının başında değerlendirmelerinin bir 'yatırım' tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, altın ve dolar konusunda tahminlerini Youtube üzerinden aktardı. Memiş'in sonbahara ilişkin açıklaması ise dikkatleri çekti. 

"Emtia fiyatlarında yaşanan yükselişler devam edecek mi, döviz kurlarındaki yükseliş devam edecek mi? Bu gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım.

Korku ve panikle satış yapmayın, varlıklarınıza sahip çıkın uyarılarım vardı. Dolar/TL kurunun 16.08'e kadar serbest piyasalarda yükselmesi, gram altın TL fiyatı ve gümüşün gram fiyatında kurtarıcı oldu. Bu haftalık süreç içindeki dalgalanmalar geçici, belirtmek isterim. Tekrar önümüzdeki hafta hafif gerileyen ama haziran ayında ons tarafında boğa piyasası başlamasını öngörüyorum."

İslam Memiş, gram altın ve doların yanı sıra sonbahar için çok konuşulacak 'kriz' uyarısı yaptı ve herkese dikkat çeken bir çağrıda bulundu...

Kaynak: Haber Global TV