İslam Memiş'ten çarpıcı analiz: Gram altın için 'Sürpriz değil' diyerek açıkladı

İSLAM MEMİŞ'TEN PETROL VE BITCOIN TAHMİNİ: O UYARISINI YİNELEDİ

Petrol fiyatlarındaki hikayeyi gördük. Geçen hafta sonu OPEC üyelerinden açıklama geldi. Toplam 1.5 milyon varillik günlük azaltıma gidilecek. Fiyatlar yüzde 6-7 haftaya başladı. Bu hafta hızlı yükselişler gördük. Yukarıda 86 direnç seviyesi var. Önümüzdeki hafta düşüş görmemiz mümkün olabilir.

Kripto paralardan Bitcoin 27 bin 905 dolar seviyesinde. Burada da 26.500, 25.500 ve 25 bin destek seviyelerinin takip edilmesi gerektiğini ifade ettim, yukarıda 30 bin dolar seviyesi var. Hızlıca 30 bin doları gören bir Bitcoin göreceğiz önümüzdeki haftalarda. Nisan ayı içinde bunların görülme ihtimali güçlendi.

1960-1950'ye kadar gerileyen bir ons altın, gümüşün ons fiyatında 24 doların altına sarkmalar görebiliriz. Son alım fırsatlarıyla birlikte kaldığımız yerden tekrar altın ve gümüş fiyatlarında yukarı yönlü hamlelerin devam ettiğini göreceğiz. Bugünden itibaren altında, gümüşte, kripto paralarda, paritelerde aşağı yönlü bir trend, dolar endeksinde yukarı yönlü bir trend bekliyorum. Yılın son alım fırsatıdır.

Kaynak: Haber Global TV