İslam Memiş'ten bomba Kapalıçarşı iddiası: Şimdi saatlik satıyorlar! Gram altın...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar ve gümüş fiyatlarını değerlendirirken çok konuşulacak bir Kapalıçarşı iddiasını ortaya attı. İşte Memiş'in dikkat edilmesi gerektiğini söylediği o 'kargaşa' ortamı ve uyarıları...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Kapalıçarşı'daki hareketliliği köşe yazısında çarpıcı sözlerle değerlendirdi. "Batan batana" ifadesini kullanan Memiş'in 'saatlik satış' sözleri dikkat çekti. Memiş, gram altın, dolar, gümüşteki fiyat farklılıkları ile makas aralıkları konusunda uyardı. İslam Memiş'in seçim sürecinde gözden kaçmaması gerektiğini söylediği 'kargaşa' uyarıları da dikkat çekti.

Memiş, TV100'deki yazısında, "Karar vericiler sahada seçim meydanlarında. Seçim sürecinde herkes seçime ve seçim meydanlarına odaklandığından piyasa meydanı boş kaldı! Bu işin bankası, çarşısı yok. Tam bir kargaşa.

Makas aralığı, işçilik, isteğe veya pozisyona göre ödeme, her şey var. Hemen elinizdeki telefondan döviz kurları, altın ve gümüş fiyatlarına bakın. Aradaki alım-satım makas aralığına hele bir bakın. Kapalıçarşı da bile gram altının makas aralığı 20 liraya çıktı. Dün sakinledi 5 lira oldu. Çeyrek altında 25 lira, Cumhuriyet altında 50 lira işçilik koyuldu" dedi.

Bu sözlerinin ardından Memiş, Kapalıçarşı piyasasında yaşandığını söylediği o çarpıcı gelişmeleri aktardı. İşte o açıklama ve uyarılar...

Kaynak: Haber Global TV