İslam Memiş'ten altın için farklı öneri geldi: Eğer alamıyorsanız...

Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş, değerlendirmelerine şöyle devam etti:

Dünyada artan enflasyon, büyüme endişeleri ve jeopolitik gelişmeler emtia fiyatlarını olumlu yönde destekleyecektir. Gram altın 2021 Aralık’ta 600-630 aralığındaydı. Bugün 880-960 lira aralığında. Gümüşün gramı 7,50 liraydı bugün 10,79 lira. Dolayısıyla altın ve gümüş gibi yatırım araçları her daim kazandıracaktır. Bu yıl sonuna kadar altının gram fiyatında 1.450, gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyesini bekliyorum. Temmuz ilk zirve seviyesi olabilir. Ancak gümüş tarafından hareketlerin olumlu yönde daha hızlı olacağını düşünüyorum. Gümüşün ons fiyatı 22,48 dolar, gram fiyatı 10,79 liraya geriledi. Altın pahalı artık alamıyoruz diyenlere büyük fırsat sunuyor. Altından daha fazla kazandıran bir yatırım aracından bahsediyorum. Her fırsatta alınmalı. Altın borcu olan, düğün yapacak veya altın yatırımı yapacak olanlar bence bugünleri değerlendirmeli.

DİKKAT ÇEKEN MAYIS AYI AÇIKLAMASI

 İslam Memiş, küresel piyasalarda neler olacağının Mayıs ayında görüleceğini öne sürdü.

"Alan aldı. Siz bayramı bayram tadında geçirin, rahat olun." ifadelerini kullanan Memiş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada şu iddialarda bulundu:

"Küresel piyasalarda neler olacağını Mayıs’ta göreceğiz. Mayıs-Haziran bekleme ayımız. Temmuz’a kadar piyasaya değil, işimize bakarız."