İslam Memiş'in yıl sonu dolar tahmini şaşırttı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son hareketliliği değerlendirdi. Yıl sonu için yaptığı dolar tahmini ise şaşırttı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans piyasalarında hareketli günler yaşanıyor. Borsa İstanbul'un yanı sıra altın, dolar ve euro'nun yükselişi sürüyor. Vatandaşlar ne olup bittiğini anlamaya çalışırken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, tv100'deki yazısında piyasaları değerlendirirken söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek ilginç bir dolar tahmininde bulundu.

İslam Memiş Borsa İstanbul'un kasım ayını 7 bin 700'ün altına sarkmadan tamamlaması halinde düşüş beklentisinin sona ereceğini söyledi. Bu haftaki kapanışın çok önemli olduğunu vurgulayan Memiş, bu durumun gerçekleşmesi halinde aralık ayında Borsa İstanbul'un hedefinin 10 bin puan olacağını düşündüğünü belirtti. Aralık ayında gelecek sıcak paraya da dikkat çekti.

Dolar TL kurunu da değerlendiren Memiş, bir sürpriz beklemediğini belirterek "Hedef 29.70. Yıllık kapanış hedefi belli, o yolda ilerliyor" dedi.

İslam Memiş'in o açıklamalarının tamamı haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV