İslam Memiş'in inanılmaz hayat hikayesi: Çok fakirdik, şimdi para nerede biz oradayız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bir Youtube kanalında, kişisel yaşamına dair bilgiler verirken, 'dolar yatırımı' hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

"Gündeme Dair Her Şey" isimli Youtube hesabında "Herkese Parayı Anlatan Adam: Para Nerede Ben Orada" isimli videoda değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, kısa yaşam hikayesini anlatarak başladı.

"PARA NEREDE BİZ ORADAYIZ"

Memiş, "12 kardeşi bir ailenin en son evladıyım, 9 erkek 3 kız. Aslen Orduluyum. Ben 40 günlükken babam Ordu'ya göç ediyor. Aile şirketimiz var. İçinde döviz bürosu, kuyumcu mağazaları, inşaat, gıda, otelcilik gibi birçok sektörde faaliyet gösteriyoruz. Yani para nerede biz oradayız. Mücadele ettik, biriktirdi. Olan olmayan verdi, ciddi anlamda çok fakirmişiz, rahmetli annem iliklerine kadar bunu yaşamış bir kadın ama hamdolsun şikayetçi değiliz. Eli ekmek tutan saldırdı, çok ciddi anlamda hayat mücadelesi verdiler, herkes o ezikliği gördü. Bir abime köyde bir kız seviyor, bunlar fakir aile, sana bakamaz diye abime kız vermediler. Sadece ticaret yaptık, işimize baktık" dedi.

Piyasalara ilişkin bazı öngörülerde bulunan İslam Memiş, şöyle devam etti...

Kaynak: Haber Global TV