İslam Memiş uyardı: Sağır sultan bile biliyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, nisan ayının sonu gelirken yaşanan hareketlenmelere değinirken mayıs ayında alınacak kararların finansal piyasaları nasıl etkileyeceğin anlattı ve "Sağır sultan bile biliyor" diyerek uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş piyasalarda yaşanan ani düşüşleri değerlendirdi ve yatırımcıların panik olmamaya bunu bir fırsat olarak görmeye çağırdı, çok değerli bilgiler verdi.

İşte o açıklamalar

"Gram altın 940 liraya kadar yükselmişti. 1998 dolar seviyesine ons altın yükselmişti. Sabırla beklemenizi tavsiye etmiştim. Tuzak bir fiyatlama var demiştim. Bekleyin demiştim. Bazen beklemek bile kendinize yapacağınız güzel bir şeydir demiştim.

Nisan ayında 4 kez kademeli bir alım yapıp ayı tamamlayın ama mayıs ayında ciddi bir kargaşa bizi bekleycek. Biz Nisan ayından mayıs ayının hazırlığını yapıp Haziran'a odaklanacak, Temmuz'da da pik yaptığını göreceğiz piyasaların

Nisan daha bitmedi, borsada hızlı yükselişler vardı. 2500 puan üzerindeki fiyatlara dikkat edin. Buradan teknik bir düzeltme yapılması gerekiyordu ve sert satışlar yapıldığını hep beraber gördük."

İşte İslam Memiş'in dolarla ilgili çarpıcı açıklamaları? Dolar da düşecek mi?

Kaynak: Haber Global TV