İslam Memiş, "sert yükselişler bekliyorum" diyerek euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için doğru zamanı açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı açıkladı. İşte İslam Memiş'in piyasalara ilişkin değerlendirmeleri...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Yaptığı isabetli tahminleri nedeniyle yatırımcılar tarafından her sözü ilgiyle takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftada piyasalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

TV100'deki yazısında piyasalara ilişkin açıklamalarda bulunan Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenlere altın değerinde tavsiyelerde bulundu. 

Para piyasalarında bu hafta önemli bir veri akışı olmadığını belirten Memiş, "Sakin ama karışık bir piyasa bizi bekliyor." diyerek borsa, euro, altın, dolar ve gümüşle ilgili açıklamalarda bulundu. 

İslam Memiş, BİST 100 endeksine ilişkin, "Bist 100 endeksi geçen hafta 7.297 puan seviyesine geriledikten sonra Cuma gününü 7.705 puan seviyesinden tamamladı. 8.050-8.200 puan seviyesine kadar tepki yükselişi mümkün. Bu haftayı pozitif seyirde geçirebilir. 2024 için hedefim aynı, değişmedi 15 bin puan seviyesi. Ancak yüzde 50 alım için beklemedeyim, acele etmiyorum. Bu hafta 7.500-8.200 puan aralığını takip edeceğim." dedi.

Dolar/TL kurunda trendin yukarı doğru olduğu belirten Memiş, yazısını şöyle sürdürdü: