İslam Memiş neden dövizden çıkıp borsaya giriş yaptığını açıkladı: Yaptım çünkü

Finans analisti İslam Memiş, yeni değerlendirmeler yaptı. Dolar, euro ve gram altın için konuşan Memiş, bugünkü kritik veriye işaret ederek uyardı. Memiş, yeni zirve tahminlerinde bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli açıklamalarda bulundu. Dolar için beklediği zirveyi açıklayan Memiş, 'Ucuz altını kim alıyor' sorusuna yanıt verdi.

Kişisel Youtube hesabından yaptığı değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan Memiş'in açıklamaları şöyle:

Dolar endeksi geriledi, 108-109'a kadar yükselen dolar endeksinin bir düzeltme yaptığını görüyoruz. Bu önümüzdeki hafta çarşamba belli olacak. Fed'in faiz kararı var, küresel piyasalar için çok önemli. Dolara ihtiyacı olan ülkeler açısından veya enflasyon rakamları üzerinden oldukça önemli. Önümüzdeki hafta çarşambaya kadar birkaç video daha paylaşıp yorumlama şansı bulacağız. Küresel borsalarda gerilemeyle bir miktar toparlanmalar var. Döviz kurunda yukarı yönlü ataklar olsa da ben borsadaki gelirin daha fazla getiri sağlayacağını, bunu ağustos sonuna kadar da daha fazla kazandıracağını düşündüğüm için borsaya giriş yaptım.

Kaynak: Haber Global TV