İslam Memiş gram altındaki son dakika gelişmesini duyurdu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolardaki ve gram altındaki yükselişe ilişkin son dakika değerlendirmelerde bulundu. 'Müdahale' öngörüsünde bulunan Memiş, yarınki karara da dikkat çekti. Memiş ayrıca Kapalı Çarşı'daki gram altın gelişmesini duyurdu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altındaki yükseliş, dolardaki son dakika hareketliliği ve diğer gelişmeleri katıldığı televizyon programında değerlendirdi.

TGRT Haber'de değerlendirmeler yapan Memiş, "Nisan ayından itibaren belirtmiş olduğumuz kırmızı çizgiye ramak kaldı. 16.40 lira seviyesi, gram altında 980 lira seviyesi. Gümüşün gram fiyatında 12 seviyesi. Bu hafta piyasa haftası olduğu için Merkez Bankası faiz kararını yakından takip edeceğiz. Teknik olarak 16.40 seviyesinden yeni bir enstrüman açıklayacaklar mı bugün takip etmiş olacağız. Ancak döviz kurlarında TL bazındaki karşılıklar biraz daha tehlikeli sularda gezmeye devam ediyor. Yarınki faiz metnini gördükten sonra daha net yorumlayabileceğiz. Güne kritik direnç seviyelerine yaklaşan kurla başladık, o seviyeler geçilmek isteniyor gibi duruyor" dedi.

Memiş, açıklamasının devamında dikkat çeken bir 'müdahale' iddiasında bulundu ve gram altın için uyardı....

Kaynak: Haber Global TV