İslam Memiş ilk kez bu kadar çok sert çıktı: "Kendi parammış gibi yalvardım..."

Gram altın ve gümüş emtialarına yönelik tahmin ve analizleri ile ünlenen İslam Memiş, gram altın ve dolarda son günlerde yaşananlar ile bugünkü rakamlara dikkat çekti. Memiş, yaşananlara çok sert sözlerle tepki verirken, "Kendi parammış gibi yalvardım..." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolardaki makas aralıkları, fiyat farklılıkları ve dalgalanmalarla ilgili çarpıcı iddialar ortaya atmıştı. Memiş, döviz kurları ve emtialarda bugünkü geri çekilme için de çok sert sözler söyleyerek geleceğe dair uyarı yaptı.

Memiş, "Piyasalarda düşüşler var. Döviz kurları, emtia fiyatları düşüş trendinde. Neler oluyor? Son videomda operasyon çekiyorlar, yüksekten çakıyorlar, çeyrek altına 40, cumhuriyet altınına 70 lira işçilik koydular, gaza gelmeyin, bunlar sizi çarpıyor, yanacaksınız uyarılarım vardı. Sözümü dinleyenler bugün fiyatların düştüğünü gördü. Gaza gelenler zarar etti, bugün ağlıyorlar ama onlara mendil yok, çünkü söz dinlemediler. Bugün 20.50'den dolar, 1380'den gram altın alanlar, 17.50'den gümüş alanlar, ne oldu, zarar ettin? Bu fiyatların karşısında mahcup oldun" dedi.

İslam Memiş, bu sözlerinin ardından "Kendi parammış gibi yalvardım" diyerek çarpıcı bir iddiayı ortaya atarak, orta ve uzun vade tahminini de sıraladı.

Kaynak: Haber Global TV