İslam Memiş 'Her şey daha yeni başladı' diyerek uyardı, tarih verdi: Yeni zirve...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için 'Her şey daha yeni başladı' diyerek vatandaşları uyardı. Memiş, yeni zirve için tarih de verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Fed'in faiz kararı sonrası piyasalarda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Memiş, 'Her şey daha yeni başladı' mesajı vererek vatandaşları uyardı.

"FIRSATÇILARIN GÖZÜ AYDI"

Memiş, konut sektöründe yaşanan fiyat artışları konusunda sert tepki gösterdi. Memiş, "Aç gözlü rantçıların hortumunun kesilmediği süreçteyiz. Zaten o hortum kesilse hakkaniyetli şekilde yasalar uygulansa problem kalmayacaktır. O krediler, bol paralar, daha açıklanır açıklanmaz fiyatlara zam koyan fırsatçıların gözü aydı. Emlak almak hayal olacak, bir an önce alın diyoruz . Gelecek nesiller 10-20 yıllık kira kontratları olacak diyoruz. Kimin geliri var da ayda 14 bin küsur lira taksit ödeyecek. 10 bin lira maaş alan insanı düşünelim. Bu fırsatlar kime yaradı? Bu proje açıklandıktan sonra fakir daha fakir, zengin daha zengin oldu. Ne kadar para verirsen piyasaya, betonu ne kadar desteklersen ülke ekonomisi dibe gider. Bunu herkes biliyor ama yanlış bilgi veriyorlar, yanlış yönlendiriyorlar" dedi.

Memiş, şöyle devam etti...

Kaynak: Haber Global TV