İslam Memiş gram altını satmak için tek şartını açıkladı: Onun haricinde kesinlikle!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, borsa, ons altın, gram altın ve gümüşle ilgili yine çok önemli değerlendirmelerde ve tahminlerde bulundu. Memiş, dediklerinin bir bir çıktığını hatırlatarak, gram altın yatırımcısının yapması ve yapmaması gerekeni açıkladı. Memiş, satmak için tek geçerli nedeni açıklayarak onun haricinde elinde sıkı sıkı tut uyarısında bulundu.

Son Güncelleme:

İslam Memiş, yatırım araçlarına ilişkin paylaştığı videoda önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, özellikle ons altın üzerinde FED ve Orta Doğu'daki savaşın etkisine dikkat çekerek olası senaryoları ve fiyatlamaları değerlendirdi. Memiş, kendisini dinleyenlerin kazanmaya devam edeceğini ifade ederek yatırımcıların yapması gerekenleri açıkladı.

İşte Memiş'in piyasalar ve yatırım araçlarına ilişkin değerlendirmeleri:

BORSA

Borsa İstanbul 100 endeksi 9 bin 850 puan seviyesinde. Borsa İstanbul 100 endeksi 10 bin 50 puan seviyesine kadar yükseldi. Tekrar geriledi. Bu hafta ikinci kez bu hareketi yaptı. Borsa endeks tarafında 10 bin puan seviyesinin üzerinde tutunmayı başaramıyor. 6 aylık süreçte Borsa İstanbul 100 endeksinde 12 bin puan seviyesini beklemeye devam ediyorum. 10 bin puan seviyesinin üzerinde tutunamayan endekste 9 bin 800 puan seviyesi güçlü bir destek seviyesi 9 bin 800-10 bin 200 puan aralığı kısa vadede takip edeceğim.