İslam Memiş uyardı! Gram altın ve gümüşte adım atmadan önce düşünün: Ezip geçecek

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın, gram gümüş, dolar ve euro ile ilgili yeni değerlendirmeler yaptı. Memiş, bu yatırım araçları için adım atılmadan bir kez daha düşünülmesi gereken gelişmeleri aktardı. Memiş'in 'gram altını ezip geçecek' sözü ise dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Finans analisti İslam Memiş, 'Altın ve gümüş yatırımcısı dikkat!' başlıklı son videosunda, dikkat çeken uyarılar yaptı. Gram altın, dolar, gram gümüş için zirve beklentilerini rakamsal olarak sıralayan Memiş, bir emtiaya ayrı parantez açtı: Gram altını ezip geçecek!

DOLAR İÇİN 24-25 LİRA TAHMİNİ

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu haftayı nasıl geride bıraktık, altın ve gümüşte yükselişler devam edecek mi, altın ve gümüş almayanlar için fırsat sürer mi, dolar ve euro yükselişi sürer mi, bu gibi sorulara yanıt vermeye çalışacağım.

Borsa İstanbul bu haftayı dalgalı bir seyirle tamamladı. 4964 puanda. 5000 altında kapanışlar devam ediyor. Özellikle haziran ayında ya da sonraki süreçlerde 6000 bin puan seviyesini görebiliriz.

Dolar TL 18.80 ekranlarda, serbest piyasalarda 19.10-16 lira aralığında. Geniş bant aralığı var. 19 lira seviyesinin üzerinde. Dolar tarafındaki yükselişlerin, ekran ya da bankacılık uygulamaları tarafında 19 liranın üzerindeki yükselişlere müsaade edilmeyeceğini düşünüyorum. Hazirandan sonraki süreçlerde 24-25 lira aralığında bir trend de olabilir diye düşünüyorum. Euro 20.60-68 lira aralığında. Yüksek kalmaya devam ediyor. Bu hafta euro dolar paritesinde de yükselişler gördük çünkü. Kademeli yükselişlerde 1.07, 1.08 ve 1.09 seviyesinde pariterler hedefleniyor. 1.15'e kadar yükselişlerini sürdüreceğine dair öngörülerimi paylaşmıştım."

İslam Memiş, döviz değerlendirmelerinin ardından gram altın için sırayla beklediği zirve rakamlarını ve zaman aralıklarını paylaştı. İşte Memiş'in o sözleri...

Kaynak: Haber Global TV