İslam Memiş gram altında zirve için yeni rakam verdi, borsa tarafı içinse uyardı: İşler hiç öyle değil...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son videosunda yıl sonu yaklaşırken gram altın için kritik bir 'zirve' tahmini yaptı. Memiş'in gram altın için 1100'lü rakamlarla ilgili sözleri de dikkat çekti. Memiş, borsa tarafı için ise uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

"Fiyatlarda yeni zirveler ne zaman?" başlıklı videosunda, geçen haftanın değerlendirmesini yapan İslam Memiş, önümüzdeki hafta olabilecekler, borsa, altın ve gümüş fiyatları, kripto para piyasalarına dair açıklamalarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ'TEN BORSA TAHMİNİ

Borsa tarafında 3.5 milyon yatırımcı var. 1 ayda 250 bin yatırımcı daha girdi. Sosyal medya etkisiyle her yıl zirve noktalara gelince küçük yatırımcının iştahı kabarıyor. Zirve noktalarına hangi enstrümanlar gelmişse yatırımcı kazanırım moduyla bu trene biniyor. Orta ve uzun vadeli yatırımcı olmak gerektiğini, aracı kurumlardan destek almak gerektiğini sık sık ifade ediyorum. Eğer borsaya girecekseniz, yatırımınız varsa en az 6 ay bekleyerek değerlendirebilirsiniz. 1 aylık rekor seviyeler iştahı kabartıyor ancak işin içine girince işlerin hiç öyle olmadığını anlıyorsunuz.

Kaynak: Haber Global TV