İslam Memiş gram altın için rakam verdi: Alım için o seviyeyi bekleyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, euro, gram gümüş ve yükselişteki bitcoin'le ilgili değerlendirmelerde bulundu. Memiş, gram altında yeni alımlar için 'mantıklı' dediği rakamı da paylaştı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, piyasalardaki gelişmeler ve dolar, euro, gram altın, gram gümüş, bitcoin için rakamsal değerlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, "Borsa, döviz, altın veya gümüş hangisi?" başlıklı videosunda şu değerlendirmelerde bulundu:

"Borsa tarafında haftanın ilk işlem gününde pozitif ayrışma ile hafta başladı. Geçen haftanın kayıpları yerini yükselişlere bıraktı. Yüzde 4 değer artışı ile haftaya başladı. Yukarı yönlü hareketler devam eder mi? Dalgalı seyir bence devam eder?

Dolar TL 18.73 ekranlarda. Serbest piyasalarda 19.01-03 aralığında bir kur var karşımızda. Euro TL 20.33 seviyesinde. Serbest piyasalarda 20.58'lerde. Euro dolar paritesinden bir kar satışlı bekliyorum. Yukarıda 1.09, yıllık bazda 1.12 ve 1.15 seviyeleri var. Dolara kıyasla getirisi biraz daha fazla olabilir."

İslam Memiş, gram altınla ilgili 'mantıklı' dediği alım seviyesini şöyle açıkladı. Haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV