İslam Memiş, gram altın, dolar, euro tek tek sıraladı ve böyle uyardı: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Hamas-İsrail çatışmalarının piyasalara olası etkilerini değerlendirdi. Gram altın, dolar, euro ve borsa için konuşan Memiş, "Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

"Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek"

Finans analisti İslam Memiş, bu sözleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Gram altın, dolar, euro, borsa için olası 'Hamas-İsrail çatışması' risklerini kaleme alan Memiş, "Konu malum; İsrail-Filistin savaşı. “Büyük Ortadoğu” ve Sion tarikatının “Büyük İsrail Krallığı” projesi başladı. Bu sürecin uzun süreli bir süreç olacağını düşünüyorum" dedi 

"ABD, Avrupa, İran, Çin, Kuzey Kore, Rusya, Suriye ve Türkiye’nin de içinde olacağı uzun soluklu bir yolculuk olacak" iddiasında bulunan Memiş,  "Çok kan ve göz yaşı göreceğiz. Geçen hafta “Ekim’i ikiye ayırın, 15’ne kadar ve 15’inden sonra” demiştim.Geçen hafta yine “Manipülasyon fiyatlaması var, bu işin arkasında büyük bir iş var, varlıklarınıza sahip çıkın, büyük tufana hazırlık yapın” uyarılarımı anımsatmak isterim" diye konuştu.

Memiş, şöyle devam etti: "Bugün her şeyi net olarak görmüş olduk. Tabii ki bundan sonra küresel ekonomiler normal işlemeyecek. Dünya genelinde savaşın konuşulacağı bir döneme girdik. Enflasyonun geçici olacağına gerçekten inanmış mıydınız? Maalesef, geçici olan bir şey yok. İçinde bulunduğumuz enflasyonun bahanesini Rusya-Ukrayna savaşına bağlamışlardı. Şimdi ise İsrail-Filistin savaşına bağlayacaklar. “Büyük Reset” için ikinci bir çöküşe ihtiyaç vardı. İlkini 2020’de görmüştük."

"Bu savaş senaryosu ile ikinci çöküşe hazır mısınız?" sorusunu soran Memiş, gram altın, dolar, borsa ve euro için beklediği seviyeleri açıklayarak, çok çarpıcı bir uyarıda bulundu:  "Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek olur." İşte o uyarı...

Kaynak: Haber Global TV