İslam Memiş 'elinde altın olanlar sakın!' diyerek uyardı: Çarşı pazar karışacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için çarpıcı uyarılar yaparken, elinde dolar bulunduranlara ilişkin de değerlendirmeler yaptı. Memiş, tarih vererek, "Çarşı pazar karışacak" dedi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, gram altın ve dolar için yeni açıklamalar yaptı. Açıklamalarının yatırım tasviyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, "Döviz alınır mı?" başlıklı videosunda şunları söyledi: Bugün piyasalarda nasıl bir fiyatlama var, döviz kurlarındaki yükselişler devam edecek mi, borsada son durum ne, emtia fiyatlarında ne olabilir sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağım. Borsa güne pozitif başladı. Euro/dolar paritesi kar satıcılı. Brent petrol de 100 dolar seviyesinin altına sarktı. Gram altın/TL 1020 lira seviyesinde. Gümüş ons 20-22 dolar, kripto paralarda bitcoin 22736 dolar seviyesinde.

Özellikle borsa tarafındaki yükseliş, 2680-2700'e kadar bekleyiş içindeyim. 2600 üzerinden 3 hisse senedi tercih ettim. Bugün veya yarın çıkış yapacağız diye düşünüyorum. Getirisi dövize kıyasla daha garanti.

Kaynak: Haber Global TV