İslam Memiş çok net konuştu: 'Hiçbir yatırımcıya kaybettirmez' diyerek hedefi gösterdi! Gram altın değil...

'Gram altın kahini' İslam Memiş, "hiçbir yatırımcının kaybetme riskinin olmadığı" dediği yatırım aracıyla şaşırttı. Yıllardır altın konusunda bu sözleri söyleyen Memiş, bu kez altını bir kenara koydu, o yatırım aracı konusunda uyarı ve tavsiyeler yaptı.

Son Güncelleme:

Finans analisti İslam Memiş, piyasa gündemine dair rakamsal analizlerde bulundu. Gram altın ve gümüş emtiaları için yaptığı önerilerle adından söz ettiren Memiş'in önümüzdeki aylar için "Hiçbir yatırımcıya kaybettirmez" dediği yatırım aracı ise bu kez şaşırttı.

Memiş, ilk olarak, yatırımda daha geri planda tuttuğu dolar ve euro konusunda şunları söyledi:

"Dolar kuru 19.50 ekranlarda. Kapalıçarşı'da 20.42-53 lira aralığında. Dolar endeksinde bir toparlanma oldu. Tekrar 101 üzerine atak gerçekleştirdi. Bu gelişmenin sebebi de ABD'den iyi veriler gelmesi. Orta ve uzun vadede yükseliş beklentimizi koruyoruz.
ABD Merkez Bankası Fed ve Avrupa Merkez Bankası piyasa beklentilerinde karar verdi. Artık önümüze bakabiliyoruz.

Elimde TL var döviz alayım mı gibi cümleleri kuranlara diyorum ki dövizi yatırım aracı olarak görüyorsan, ki biz görmüyoruz, madem kağıt paraya yatırım yapacaksın, bunun adı dolar değil, euro'dur. Dolarda 24-25 lira aralığı, bu olursa euro TL de 28.75-29 liraya kadar yükselir. Ona göre karar vermenizde isabet var."

İslam Memiş, bu değerlendirmesinin ardından yatırım için işaret ettiği yatırım aracını açıkladı!

Kaynak: Haber Global TV