İslam Memiş 'gram altın 2500 TL olacak' deyip tarihi verdi: Hazırlıklarınızı yapın!

Gram altın ne zaman 2500 TL olacak? İslam Memiş, bu soruya ilk kez net bir yanıt verirken, yatırımcısı ile altın borcu olanları ya da altın almak zorunda kalacak olanları uyardı: "Hazırlıklarınızı yapın!" İslam Memiş, enstrümanlarda yaşanan geri çekilmeyi de yorumladı, ekime dikkat çekti.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında ilk kez "2500 olacak" dedi ve tarih verdi. Memiş, altın yatırımcısı için "Hazırlıklarınızı yapın" diye seslendi.  

Değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyen ve bunun profesyonel kurumlarca yapılması gerektiğine özellikle dikkat çeken İslam Memiş, "Nakit param var neyi tercih etmeliyim?" başlıklı Youtube videosunda şunları söyledi:

"Borsada satışlar var, dolar kuru yükseliyor. Euro, altın ve gümüş geriliyor. Bir pozisyon değişikliği var, piyasalarda bir karışıklık var, yatırımcı da karar veremiyor. Peki, yatırımcısı ne yapmalı? Borsa İstanbul güçlü duruşunu korumaya devam ediyor ancak satış beklentim hala devam ediyor. 7000 altında rakamlar hala gelebilir mi? Evet.

Kaynak: Haber Global TV