İslam Memiş bile şaşırıp kaldı! Gram altında 'çok ilginç' gelişme: Dolarla birlikte...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında kendisini şaşırtan gelişmeyi duyurdu. Dolar ve gram altındaki 3 farklı fiyatı duyuran İslam Memiş, bu ortamda yapılması gerekenler konusunda uyarılar yaptı. Memiş, gram altınla ilgili gelişmeyi 'çok ilginç' sözleriyle dile getirdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yangın yerine dönen piyasalar için çarpıcı uyarılar yaptı. Hem dolarda hem gram altında 3 farklı fiyat oluştuğunu vurgulayan Memiş, geçerli olan Kapalıçarşı fiyatlarına dikkat çekti. Peki, gram altında alım için hangi rakam beklenmeli, satış yapılmalı mı? Piyasalarda makas aralıkları neden bu kadar açıldı.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, "Piyasada neler oluyor, şaşırdık kaldık!" başlıklı videosunda bu sorulara yanıt verdi.

İşte İslam Memiş'in açıklamaları:

"Borsada neler oluyor, alalım mı satalım mı, dolar kurunda acayip bir yükseliş var, nereye kadar devam edecek? Altın fiyatlarında düşüşler var, devam edecek mi, dün uyardığım düşüşler için trend başladı mı? Bu gibi soruların yanıtlarını vermeye çalışacağım.

Borsa İstanbul 5017 puan seviyesinde. 4950-5250 endeks tarafında takip edeceğim seviye. Ben yükselişlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. 5250 kolay geçilemez borsada. Aşağıda alanımız var ancak yıl içerisinde 6000 puan seviyeleri de direnç seviyeleri olarak önümüzde duracak. Alımların gerçekleşmesi, risklerin ortadan kalkması gerekiyor."

İslam Memiş, borsa üzerine değerlendirmelerinin ardından 3 farklı fiyat oluşan, alış-satış makas aralığı iyice açılan dolarla ilgili çarpıcı uyarılar yaptı, ardından gram altın için son noktayı koydu. İşte o sözler...

Kaynak: Haber Global TV