İslam Memiş altın ve dolar için hiç bu kadar net konuşmamıştı: Uyaracağım

PETROL FİYATLARI

125 dolara kadar yükselen brent petrol varili şu anda 118 dolar seviyesinde. Güçlü destek 116 seviyesi. Aşağı yönlü kırılırsa 114 dolar seviyesi tekrar test edilebilir. Biden, petrol fiyatlarıyla ilgili yeni açıklamalar yapabilir. OPEC ülkekerinin aslında fiyatları çok da düşürmeyi istemediklerini görüyoruz. Yükselişler onların ülke zenginliklerine katkı sağladığı için bırakın düşüşü yeni rekorlar güçlü duruyor.

KRİPTO PARALAR

Kripto tarafında güçlü düşüşler gördük. Hızlı toparlanmalar gelebilir, sürpriz değil, 26 bin doları görebilir. Tepki alımları ile toparlanma yaşanırsa benim için sürpriz olmayacaktır.

"SATIN ALACAK OLANLAR ELİNİ ÇABUK TUTMALI"

Mevsimsel etkiyle birlikte gerileyen enflasyon rakamlarına orta ve uzun vadede bakınca ev, araba almak isteyen, toprak yatırımı isteyen yatırımcılar olacaktır. Ben düşüş öngörmediğim için ev, araba, arazi satın alacak olanlar elini çabuk tutmalı.

İSLAM MEMİŞ İKİ RAKAM VERDİ: BEKLEYELİM YA DA ALALIM DİYECEĞİM

17.50 direnç seviyesinde olsa da dolar kurunda benim beklentim vardı. Ben TL'ye geçmiştim. Korku varsa dolar TL 16.75, gram altın 980'e kadar gerileyince tekrar yorum yapacağım. Gerileme ihtimali varsa bekleyelim, yoksa alalım diyeceğim.

Kaynak: Haber Global TV