İsabetli altın ve dolar tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten bayram dönüşü için flaş uyarı! "FED'in faiz kararından sonra..."

Piyasalarda tam da bayram öncesi inanılmaz hareketlilik var. Euro ve sterlindeki büyük düşüş sürerken altın ise düşüşünü frenleyip artışa geçti. Peki bayramdan sonra bizi ne bekliyor? İslam Memiş tek tek anlattı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş, Ramazan bayramı öncesi piyasalarda euro sterlin altın ve gümüşte yaşanan ani düşüşleri değerlendirerek yatırımcılara önemli uyarılardı bulundu ve bayram dönüşü finans piyasalarında bizi neyin beklediğini anlattı.

İşte söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş'in Youtube'dan yaptığı o açıklamalar

"Nisan ayını final ayı olarak nitelendirdik. Kademeli 4 kez alım yapmak suretiyle bu ayı bitireceğimizi ifade etmiştim.

900 lira seviyesi üzerinde gram altın, 1900 dolar seviyesinin üzerinde ons altın, 12 liranın üzerinde gram gümüş, 25 doların üzerinde ons gümüş almayacaktık. Kurlarımız böyleydi. Düşüş bekliyorduk ve 4 kez kademeli alım yapacaktık. Böylece nisan ayındaki emtia alımlarımız bitecekti ve önümüzdeki 3 ay boyunca kendimizi bekleme moduna alacaktık. Böyle bir harita belirlemiştik kendimize.

Dün ons altında 1880 dolara, ons gümüşte 23 dolar, gram altında 888 lira, gram gümüşte 10.40 lira seviyesine kadar geriledi.

Dolarda sabit kur devam ederken ons tarafındaki hızlı satışların gram tarafını da olumsuz etkilediğini gördük."

Peki bütün bunlar yaşanırken ne yapabiliriz? İslam Memiş anlattı.... Detaylar haberimizin devamında...