İnşaat demiri ton fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat Demiri, özellikle inşaat sektöründe ve imalat sanayisinde kullanılan 8mm, 10mm, 12mm ila 32 mm aralığında yaygın kullanılan malzemelerin Ankara, Karabük, Payas, Bilecik demir fiyatları sitemizde yer almaktadır.

Son Güncelleme:

Fiyatlar yurtiçi oluşan arz ve talep dengesine göre de değişiyor, 20-25-26-28mm kalın demirlerde güncel spot demir fiyatı tonu 11700 TL ile ve 16-18-22-32mm demir fiyatları 12220 TL/ton olarak hesaplama işlemine alınabilir.

Sizlerin maliyetlerinde faydalanabileceği verileri inşaat demirinin tonu ne kadar gibi sonuçları bu hafta itibariyle döviz ve hammadde kaynaklı yükselerek Ankara'da ortalama demir kg fiyatı 12,10 TL ile hesaplanabilir.

İNŞAAT DEMİR FİYATLARI

Türkiye ekonomisinin lokomotifi durumunda bulunan ve fiyatları günlük olarak değişen inşaat demiri; ani artış veya çakılışlar sebebiyle gerek üretici gerekse kullanıcıları ciddi olarak zarara uğratabilmekle birlikte, altın ve döviz gibi kendisine has bir piyasası da bulunmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 15.02.2022

Sayfamız sizlere sadece fiyat bilgisi sunmaktadır. Satış veya yönlendirme yapmamaktadır. Sayfamızdaki fiyatlar ortalamayı yansıtmakta olup, sizlere sadece piyasa hakkında ortalama bir fikir vermeyi amaçlamaktadır.

Sonraki Haber