Gram altının çıkacağı zamanı da düşeceği zamanı da bilen İslam Memiş bu hafta için uyardı: Hepsini düşürecek!

Geçtiğimiz hafta piyasalarda o kadar hareketliydi ki, hızına yetişmek mümkün olmadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, aksiyonun tavan yaptığı piyasalarda bu hafta bizi nelerin beklediğini anlattı. İşte gram altın, dolar, bitcoin, gümüş ve Borsa İstanbul'da beklentiler...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


İslam Memiş tv100'deki köşe yazısında bu hafta için yatırım enstrümanlarının nasıl performans gösterebileceğini değerlendirdi.

Ramazan Bayramı nedeniyle perşembe öğleden sonra piyasaların kapanacağını hatırlatan Memiş, gram altından dolara, Bitcoin'den gümüşe kadar tüm yatırım araçları için bu hafta beklediği performansı anlattı, dolara dikkat çekti.

İşte İslam Memiş'in yorumları:

BORSA İSTANBUL

"İslam Memiş'e göre geçen haftayı 5092 puandan kapatan Borsa İstanbul bu hafta ibreyi yukarıya doğru yöneltebilir. Beklentin 5250 puan seviyesi. Ancak dolardaki artış bir diken olarak Borsa İstanbul'u rahatsız ediyor. Kalıcı yükseliş için TL'nin stabiliteye ulaşması çok önemli."

BITCOIN

"Bitcoin 30 bin 464 dolar seviyesiyle geçen haftayı kapatmıştı. İslam Memiş'e göre bu hafta bant aralığı daralabilir ve BTC 29500 ile 30500 dolar arasında gidip gelebilir."

İslam Memiş'in dolarla ilgili yorumları haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV