Gram altını olanlar için kader günüydü, olmayanlar için tren artık kaçtı: İslam Memiş ne dediyse oldu... Birebir aynı oran açıklandı!

Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş elinde gram altını olan veya TL'si olup altın almak isteyenlere de çok önemli bir zamanlama uyarısında bulundu.

Gram altın TL fiyatında ekranlarında 1137 lira seviyesi var. Fiziki tarafta, Kapalıçarşı'da ise 1154 lira rakamı karşımızda. Direnç seviyeleri hızlı kırıldı, 1135 lira 1150 lira... Yukarıda serbest piyasada yani fiziki tarafta 1170 lira seviyesi var. 1170 lira seviyesinden de bir kâr satışı bekliyorum. Gram altın yatırımcısına kısa vade için 1100 ile 1170 lira arasını takip etmeli uyarısında bulunuyorum. Bu düşüncem hala geçerli. Bu bant aralığında yatırımcının beklemeyi tercih etmesi gerekiyor.

Altın fiyatları sert yükselince almayı ihmal eden ya da eline yeni TL geçen yatırımcı "Buradan girilir mi?" diye merak ediyor. Ben giriş için biraz daha beklenmesi taraftarıyım. Ons altında göreceğimiz geri çekilmeyle birlikte muhtemelen gram altında da 1100 lira destek seviyesine geri çekilme olabilir.

Peki orta ve uzun vadede gram altın ve ons altın nerelere kadar uzanabilir? İslam Memiş anlattı... Haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV