Gram altında 'yok artık' dedirtecek tahmin İslam Memiş'ten geldi: Daha üstü var mı, evet...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın TL fiyatında 'yok artık' dedirtecek bir tahmin açıkladı. İslam Memiş, tahminini "Daha üstü var mı? Evet var" ifadeleriyle duyurdu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, son haftalardaki yükselişi ile dikkatleri çeken gram altın için yeni tahminini açıkladı. İslam Memiş, yeni rekor tahmini ile bu kez şaşırttı. Memiş, "Daha üstü var mı? Evet var..." dedi. 

İslam Memiş, Haber Global yayınında, "Altın fiyatlarında son iki günde agresif yükselişler var. Ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef. Bu iki günlük harekete baktığımızda düzeltmeye ihtiyaç var. 2100 altına sarkma bekliyorum. 2090 dolar güçlü destek. Gram altın bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpanında gram altın bir günde 100 lira attı. 2328 liraya kadar yükseldi. 2285 lirada şu anda. Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun uyarısında bulunabiliriz. Her ayı aratacak altın fiyatları var." değerlendirmelerinde bulundu. 

İslam Memiş, bu değerlendirmelerinin ardından 'yok artık' dedirtecek tahminini paylaştı...