Gram altında 'kazan dibi' haftası diyen İslam Memiş uyardı: 6 gün sonra nefes alamayacaksınız!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için ons altın kaynaklı olarak 'kazan dibi' haftası olduğunu vurguladı. Memiş, temmuz ayı itibarıyla altında yaşanacak 'şok' gelişmelere dikkat çekti ve takipçilerini uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Finans analisti İslam Memiş, gram altın ve ons altınla ilgili takipçilerini uyardı. Bu haftayı 'kazan dibi' olarak işaretleyen İslam Memiş, temmuz ayı itibarıyla gerçekleşeceğini söylediği öngörüsünü şöyle açıkladı:

"Borsa İstanbul'da orta ve uzun vadede 11 bin - 12 bin puanda bekliyorum. 10 bin puan altını da beklemeye devam ediyorum. Endeksin yükselişi, senetler yükselmeyince kafaları karıştırıyor. Borsada bundan sonra profesyonel yatırımcılar kazanacak demiştim, yılın ikinci yarısı için.

Dolar TL kurunda 40-45 bandına kadar yükseliş beklentim devam ediyor. Bu öngörümde bozulma yok.

Euro / dolar paritesi yatay. Beklediğimiz performansları gösteremiyor parite. 1.09'a yükseldi, tekrar geriledi. Euro yüzümüzü çok güldürmüyor. Belki elimizdeki euro'yu gümüş ya da altınla takas yapabiliriz. Bakacağız, bir kez daha şans vereceğiz. 1.08 üzerinde kalıcı olamazsa takas yaparız."

İslam Memiş'in ons ve gram altın değerlendirmeleri şöyle...