Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten son uyarı: TL'de bekleyenler için artık...

Nisanı alım fırsatı için final ayı ilan eden altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in tahminleri bir bir gerçekleşti. Mayıs ayıyla birlikte piyasalarda yatırım araçları artışa geçti, TL ise değer kaybetti. Peki TL'de kalmaya devam edenleri ne bekliyor... Acı haberi İslam Memiş anlattı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından yeni hafta değerlendirmesi yaptı. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, şunları söyledi:

"Bu hafta yurt dışına odaklı bir haftayı geride bırakacağız. Avrupa Merkez Bankası Başkanı'nın açıklamaları önemli olacak, ABD'deki veriler önemli olacak. Bugün ABD'de işlem yok, resmi tatil ancak iç piyasalarda yüksek tansiyonla haftaya başlayan piyasa karşımızda. Döviz kuru ve emtialarda kırmızı çizgideki rakamsal değerler geçerliliğini koruyor. Neydi bu? Dolarda 16.40, gram altında 980, gümüşün gramında ise 11.80 lira seviyesi. Bunlar kırılırsa ikinci direnç seviyelerini konuşmaya başlayabiliriz. Neydi bunlar? Dolar kurunda 16.60,
gram altında 1000 lira seviyesi"

Kaynak: Haber Global TV